Ledelse

At turde ta' lederskabet ved at sætte en retning og en ambition, at kommunikere det samt ikke mindst at stå ved det i hverdagen, er noget de fleste ledere stræber efter at efterleve. Niels vinkler sine budskaber som får de fleste ledere, aspiranter som garvede samt lederteams, til at efterrationalisere og reflektere over egne og fælles potentialer.

"Vi ved alle at Niels Laulund kunne præstere og levere varen på vandet, det er bevist flere gange! At levere på en scene foran et bredt og begavet forretningspublikum er en anden præstation, som der desværre ikke uddeles guldmedaljer i, men i givet fald ville vi hos AVT gerne overrække en sådan til Niels. Ikke blot for én god præstation, men adskillige!

Vi har brugt Niels fast som foredragsholder til vores CBA studerende i 7 år, og varen leveres uigenkendeligt hver gang, med fagligt såvel som humoristisk indhold.

Konteksten i indlægget er fantastisk godt og brugbart og herudover er Niels ikke uden evner med den underholdningsmæssige del! På scenen bevæger han sig stilsikkert og på vegne af AVT vil vi personligt give Niels de absolutte bedste anbefalinger"

 

Kristian Groth og Dan Høyer, AVT, Institute of Executive Education

Kontakt gerne Niels Laulund for en dialog om mulighederne.
Mobil nr. +45 2221 1665 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt Niels Laulund

Er du interresseret i et foredrag? Så kontakt mig!.

Det siger andre...

Jakob Grane

“Jeg har haft fornøjelsen at, at arbejde sammen med Niels i mange år og har haft ham med som inspirator i forbindelse med flere strategi-sessions over årene. Niels er helt unik til at sætte den mentale scene omkring vigtigheden af at have en stålsat ambition, om hvor man vil hen samt hvad det kræver at nå derhen. Han er altid fuld af energi og evner i den grad at fange både det store rum med flere hundrede deltagere og den mere intime setting i direktions- eller bestyrelseslokalet
. Jeg kan på det varmeste anbefale Niels som inspirator i forbindelse med topledelsens arbejde med strategi og ledelse.”

Jakob Grane, founder & partner, The Consulting Firm