Motivation af medarbejdere

Ønsker du at skabe motivation blandt dine ledere og medarbejdere? Så book et motivationsforedrag af Niels Laulund. At få en enkelperson eller et team til at yde optimalt bunder ofte i ægte motivation. Motiverede medarbejdere og ledere er batteriet til at opnå store præsentationer i en virksomhed. Motivation er ikke noget, man bliver givet, men det er noget, man selv har et ansvar for at få. Hvis motivationen er en udfordring kan det være nødvendigt, at tage fat på problemet. Det er her, at et foredrag og en fortælling om motivation kan hjælpe.

Hør mere om motivation af medarbejdere

Hør mere om motivation af ledere og medarbejdere og motivationsforedrag på telefon telefon 22 21 16 65 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Motivationsforedrag

Niels Laulund holder foredrag om motivation for virksomheder i hele Danmark. Niels Laulund har 20 års erfaring inden for ledelse, teamwork og strategi, og han har god erfaring med, hvordan ledere skaber motivation af medarbejdere. Derudover er Niels Laulund tidligere medlem af den olympiske guldfirer, hvor han var med til at vinde den første olympisk guldmedalje i Atalanta i 1996. Niels Laulunds motivationsforedrag tager udgangspunkt i hans erfaringer fra hans tid som medlem af den olympiske guldfirer og hans erfaringer fra erhvervslivet.

Kan principperne fra roning bruges i virksomheder?

I Niels Laulunds foredrag om motivation fortæller han historien om, hvordan de i guldfireren skabte motivation til at ro tusindvis af kilometer gennem konflikter, modvind og nederlag. Hans fortællinger får de fleste medarbejdere til at se nødvendigheden i at tage ansvar og skabe motivation i virksomheden. Niels Laulund har derfor god erfaring med at anvende principperne fra roning til at skabe motivation af medarbejdere i virksomheder.

Book motivationsforedrag her

Hvis du ønsker at booke et foredrag om motivation hos dine medarbejdere eller har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Niels Laulund for en dialog om mulighederne. Niels Laulund kan kontaktes på telefon 22 21 16 65 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kontakt Niels Laulund

Er du interresseret i et foredrag? Så kontakt mig!.

Det siger andre...

Christian B Lund

“Jeg har hørt og læst mange idrætsfolks historier. Denne er utvivlsomt den mest inspirerende og den med de tydeligste paralleller mellem erhvervsliv og topidræt”

Christian B. Lund Adm. dir., Sanistål