Skab et vinderteam og vinderkultur i din virksomhed

Mange mennesker drømmer om oplevelsen af at præstere sammen med andre. Det gælder også i virksomheder, hvor de fleste medarbejdere drømmer om at arbejde sammen som et team mod et fælles mål. Ledere og medarbejdere kæmper med at nå den oplevelse, andre lykkes med at opleve det i deres karriere, men det er sjældent, at de oplever det gentagende gange. 

Foredrag om vinderkultur

Niels Laulund har mange års erfaring med at skabe vinderkulturer i virksomheder. Han er verdensmester og olympisk mester og tidligere medlem af  Guldfireren og har arbejdet med teamwork, ledelse og strategi i 20 år. Niels Laulund tilbyder at tage ud til virksomheder og holde foredrag om, hvordan virksomheder bedst skaber en vinderkultur blandt dens ledere og medarbejdere. I foredraget inddrager han også sine erfaringer om, hvordan ledelsen kan motivere deres medarbejdere bedst muligt.

Hvad kan foredraget bruges til?

Niels formidler en historie, som inspirerer lytterne til at skabe endnu stærkere teams og sætte ambitiøse mål. Tim Damgaard Christensen, Senior Project Manager, GN Resound, er en af de personer, der har oplevet Niels Laulunds foredrag. Han har efterfølgende udtalt:

”Inspirationen fra denne historie vil sidde i mig resten af mit professionelle liv. Som Senior Project Manager ved jeg, hvor afgørende det er for et projekts succes at teamet fungerer optimalt. Niels’ beskrivelse om Guldfirerens måde at arbejdede på som team, bruger jeg som reference i min dagligdag”

– Tim Damgaard Christensen, Senior Project Manager, GN Resound

Book et foredrag med Niels Laulund

Ønsker du at skabe en vinderkultur i din virksomhed? Så kontakt Niels Laulund På telefon 22 21 16 65 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og hør mere om muligherderne for et foredrag til lige netop din virksomhed.

Kontakt Niels Laulund

Er du interresseret i et foredrag? Så kontakt mig!.

Det siger andre...

Frederik Lotz

“Niels' foredrag er storartet inspiration, når der arbejdes med firmaets holdninger og kultur i forbindelse med at få dagligdagens leaderteam til at fungere optimalt i forhold til den overordnede strategi.”

Frederik Lotz, Group CFO og Executive Vice President, Arla Foods