Båd ved bro

Foredrag om motivation, teamwork og vindermentalitet

Søger du en foredragsholder, der kan skabe motivation, teamwork og vindermentalitet i din virksomhed? Så er Niels Laulund det rette valg. Niels kobler i sit foredrag elitesport med erhvervslivet og fortæller om, hvordan det er muligt at skabe en vinderkultur i virksomheder. Niels Laulunds koblinger er knivskarpe, meget illustrative og til stor inspiration for publikum. Derfor er Niels en af de foredragsholdere i Danmark, der ofte bruges i forbindelse med strategi-, forandrings- og teamprocesser, for såvel ledelser som hele organisationen.

Kan roning kobles med erhvervslivet?

Mange tænker sikkert, om det er muligt at koble det at ro i en robåd og vinde olympisk guld med det at drive en forretning eller lede en organisation. Det beviser foredragsholder Niels Laulund i sit foredrag, at det sagtens kan. Niels er en rigt benyttet foredragsholdere i Danmark, og har holdt foredrag for tusindvis af mennesker. De personer, der har oplevet Niels' foredrag, har efter at have lyttet til foredraget erfaret, at spørgsmålet ”på en skal fra 1-10, i hvor høj grad mener I, at det er muligt at overføre principperne fra roning til jeres egen virksomhed?” kan besvares med et klart ”10”.

Praktisk omkring foredraget

Foredraget varer ca. 75 minutter, men det suppleres meget gerne, og med endnu større forankring, med yderligere 1 times diskussion. Diskussionen tager udgangspunkt i de koblinger, som publikum særligt har lagt mærke til i løbet af foredraget, og hvilke koblinger, der i udpræget grad kan ”kopires” og oversættes til den specifikke situation.

Kontakt Niels Laulund

Er du interresseret i et foredrag? Så kontakt mig!.

Det siger andre...

Mulle Juul Korsholm

“På Kampagnegruppens årlige seminar blæste Niels alle omkuld med sin fantastiske fortælling. Niels foredrag gav stof til eftertanke, anledning til refleksion men mest af alt lysten til at gå ud og performe ’rø… ud af bukserne’ i flok. Niels er afsindigt inspirerende og motiverende og hans evne til at koble hans sejre fra sportens verden til en virksomheds/organisations udfordringer og muligheder er unik. Jeg kan kun på det varmeste anbefale, at inddrage Niels hvis du har brug for at løfte dit team eller din afdeling til nye højder.”

Mulle Juul Korsholm, Kampagnechef Folkekirkens Nødhjælp