Båd ved bro

Foredrag om motivation, teamwork og vindermentalitet

Søger du en foredragsholder, der kan skabe motivation, teamwork og vindermentalitet i din virksomhed? Så er Niels Laulund det rette valg. Niels kobler i sit foredrag elitesport med erhvervslivet og fortæller om, hvordan det er muligt at skabe en vinderkultur i virksomheder. Niels Laulunds koblinger er knivskarpe, meget illustrative og til stor inspiration for publikum. Derfor er Niels en af de foredragsholdere i Danmark, der ofte bruges i forbindelse med strategi-, forandrings- og teamprocesser, for såvel ledelser som hele organisationen.

Kan roning kobles med erhvervslivet?

Mange tænker sikkert, om det er muligt at koble det at ro i en robåd og vinde olympisk guld med det at drive en forretning eller lede en organisation. Det beviser foredragsholder Niels Laulund i sit foredrag, at det sagtens kan. Niels er en rigt benyttet foredragsholdere i Danmark, og har holdt foredrag for tusindvis af mennesker. De personer, der har oplevet Niels' foredrag, har efter at have lyttet til foredraget erfaret, at spørgsmålet ”på en skal fra 1-10, i hvor høj grad mener I, at det er muligt at overføre principperne fra roning til jeres egen virksomhed?” kan besvares med et klart ”10”.

Praktisk omkring foredraget

Foredraget varer ca. 75 minutter, men det suppleres meget gerne, og med endnu større forankring, med yderligere 1 times diskussion. Diskussionen tager udgangspunkt i de koblinger, som publikum særligt har lagt mærke til i løbet af foredraget, og hvilke koblinger, der i udpræget grad kan ”kopires” og oversættes til den specifikke situation.

Kontakt Niels Laulund

Er du interresseret i et foredrag? Så kontakt mig!.

Det siger andre...

Mette Bjerrum

"I sit foredrag på den årlige konference for den globale ledelse for IT i Novo Nordisk med Lars Fruergaard Jørgensen i spidsen, fortalte Niels sin egen historie på en medrivende og sympatisk måde, hvor han så at sige tog forsamlingen med storm og ramte plet med "Guldet vindes i hverdagen". Koblingen til ledelse af og med andre var tydelig og gav iden grad stof til eftertanke. Ved afslutningen af flere dages intense konferencedøgn tog Niels endnu engang Guld ved at få den bedste evaluering (samlet 4.7 på en 5 punkt skala) – SÅDAN!"

Mette Bjerrum, HR Business Partner, Novo Nordisk.