Båd ved bro

Foredrag om motivation, teamwork og vindermentalitet

Søger du en foredragsholder, der kan skabe motivation, teamwork og vindermentalitet i din virksomhed? Så er Niels Laulund det rette valg. Niels kobler i sit foredrag elitesport med erhvervslivet og fortæller om, hvordan det er muligt at skabe en vinderkultur i virksomheder. Niels Laulunds koblinger er knivskarpe, meget illustrative og til stor inspiration for publikum. Derfor er Niels en af de foredragsholdere i Danmark, der ofte bruges i forbindelse med strategi-, forandrings- og teamprocesser, for såvel ledelser som hele organisationen.

Kan roning kobles med erhvervslivet?

Mange tænker sikkert, om det er muligt at koble det at ro i en robåd og vinde olympisk guld med det at drive en forretning eller lede en organisation. Det beviser foredragsholder Niels Laulund i sit foredrag, at det sagtens kan. Niels er en rigt benyttet foredragsholdere i Danmark, og har holdt foredrag for tusindvis af mennesker. De personer, der har oplevet Niels' foredrag, har efter at have lyttet til foredraget erfaret, at spørgsmålet ”på en skal fra 1-10, i hvor høj grad mener I, at det er muligt at overføre principperne fra roning til jeres egen virksomhed?” kan besvares med et klart ”10”.

Praktisk omkring foredraget

Foredraget varer ca. 75 minutter, men det suppleres meget gerne, og med endnu større forankring, med yderligere 1 times diskussion. Diskussionen tager udgangspunkt i de koblinger, som publikum særligt har lagt mærke til i løbet af foredraget, og hvilke koblinger, der i udpræget grad kan ”kopires” og oversættes til den specifikke situation.

Kontakt Niels Laulund

Er du interresseret i et foredrag? Så kontakt mig!.

Det siger andre...

Jens Erik Karlskov Jensen

“Niels' foredrag er uden tvivl konkret læring og virkelighed for enhver topleder. Den måde, Niels og resten af Guldfireren udførte opgaven på, er præcis det samme, som enhver moderne topleder kan gå hjem og gøre i sin egen virksomhed sammen med sit team – og vinde guld til virksomheden og dens ejere.”

Jens Erik Karlskov Jensen, Bestyrelsesformand, Netværk Danmark A/S